Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τι Summertime...



...and the living is easy, που τραγουδούσε η Ella η Fitzgerald... 
Κολοκύθια μετά ριγάνεως. 
Το φετινό καλοκαίρι ήταν, ίσως, το δυσκολότερο και το πιο αφόρητο από όλα τα προηγούμενα. 
Αλλά ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή. Μήνα προς μήνα. 

Ιούνιος
Θάνατος του εργοδότη μου, άρα η αρτίστα στην ανεργία. Βλέπεις είμαι πολύ μεγάλη πλέον για να ξαναβγώ στο σινεμά. Άσε που τώρα πια οι ταινίες είναι ομιλούσες. 
Έφοδος κλεπτών στο σπίτι του γιου μας. Ευτυχώς ο γιος μας και η νύφη μας έλειπαν. Τους έκλεψαν κάτι λίγα μετρητά που είχαν σε έναν κουμπαρά, τα κοσμήματα που είχα χαρίσει στη νύφη μας στον αρραβώνα και τον βαφτιστικό της σταυρό. Τι θα πει "Μόνο αυτά"; Μα δεν είχαν και τίποτε άλλο τα παιδιά. Αυτά είχαν μόνο! 
Η μητέρα Θεοδοσία έπαψε να τραγουδάει άσματα του Στράτου του Διονυσίου και βυθίστηκε λίγο πιο πολύ στον κόσμο της. Έχει αρχίσει και με κοιτάζει παράξενα. 
Κατάφερα να πάω 3 (τρεις) φορές για μπάνιο. 
Κατανάλωσα 30 (τριάντα) κιλά παγωτό. 
Πήρα 3 (τρία) κιλά. 

Ιούλιος 
Χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω τον κολλητό φίλο μου Δημοσθένη να μου λέει ασθμαίνοντας "Μην ανησυχείς, πηγαίνω στο νοσοκομείο, γιατί έχω έναν πόνο. Ειδοποίησε τις κόρες μου. Θα σε ξαναπάρω". Μετά από 1 (μία) περίπου ώρα με ξαναπαίρνει και με ενημερώνει ότι έπαθε Widow Maker Heart Attack (δηλαδή ένα βαρύτατο έμφραγμα, το οποίο δημιουργεί τις χήρες), ότι του έκαναν στεφανιογραφία και ότι του έβαλαν 3 (τρία) στεντ, ότι ετοιμαζόταν να μπει στην ΜΕΘ και ότι γενικά τη γλίτωσε, πράγμα πολύ βολικό, καθώς είναι διαζευγμένος και δεν θα είχε χήρα να αφήσει πεθαίνοντας. Έμεινε 3 (τρεις) ημέρες στη ΜΕΘ και άλλες 3 (τρεις) σε θάλαμο και μετά ήλθε για 20 (είκοσι) ημέρες στο σπίτι που κατοικούμε, για να τον γιατροπορέψω. Κατόπιν επέστρεψε στο σπίτι του και στη δουλειά του. 
Η μητέρα Θεοδοσία χαμένη στο διάστημα, μου ζητάει τη μαμά της. Με κοιτάζει ακόμα πιο παράξενα από ότι τον περασμένο μήνα. 
Κατάφερα να πάω ακόμα 3 (τρεις) φορές για μπάνιο. 
Κατανάλωσα κι άλλα 30 (τριάντα) κιλά παγωτό. 
Πήρα επίσης 3 (τρία) κιλά. 

Αύγουστος 
Ήταν πρωί του Αυγούστου, κοντά στη ροδαυγή, βγήκα να πάρω αέρα στην ανθισμένη γη. Όταν ξαναμπήκα στο σπίτι, διαπίστωσα ότι ο Ήρωας (το στεφάνι μου) έχασε 3 (τρεις) φορές το βήμα του. Επίσης έχανε και τα λόγια του. Διέκρινα, για 30 (τριάντα) δευτερόλεπτα μια απίστευτη βαρυθυμία στο βλέμμα του και αμέσως μετά για 1 (ένα) ολόκληρο λεπτό μια ευδαιμονία, που δεν υπήρχε λόγος να την έχει. Ένα ευτυχισμένο ύφος, το οποίο περιγράφεται μόνο με τη φράση "Στο πέος μου λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες"! Σκέφτηκα πως είχε υπογλυκαιμία, του έκανα μέτρηση, δεν είχε. "Εγκεφαλικό" λέω, του πήρα πίεση, δεν είχε. Παίρνω τηλέφωνο τον γιο μας και μου λέει "Φώναξε ασθενοφόρο και πήγαινέ τον στο νοσοκομείο και θα συναντηθούμε εκεί", όπερ και εγένετο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Ήρωας υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και τον κράτησαν 3 (τρεις) ημέρες για περαιτέρω παρακολούθηση. Η αξονική τομογραφία έδειξε πως δεν είχε προκληθεί κάποια βλάβη στον Ήρωα. Οι δε γιατροί, όταν τους είπα ότι δεν είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, μου εξήγησαν πως δεν είναι απαραίτητο αυτό, για να πάθει κάποιος εγκεφαλικό. Ο Ήρωας επέστρεψε στο σπίτι απολύτως καλά. 
Ήλθε πάλι ο Δημοσθένης, για να περάσει την άδειά του μαζί μας. Έμεινε 10 (δέκα) ημέρες και γιατροπορεύαμε ο ένας τον άλλον. Ανταλλάσσαμε χάπια, μετράγαμε πιέσεις, μετράγαμε ζάχαρα και περάσαμε υπέροχα! 
Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του Αυγούστου, η συμπεθέρα έπεσε, έσπασε το χέρι της, χειρουργήθηκε και τώρα είναι τελείως κουλή, μιας και το δεξί έχει βγει εκτός λειτουργίας, λόγω αφαίρεσης λεμφαδένων που έκανε πέρσι, μαζί με τη μαστεκτομή, και το αριστερό είναι πλέον κι αυτό χειρουργημένο και μπαταρισμένο. Οπότε, να μην γιατροπορέψω τα πρωινά τη συμπεθέρα, αφού ο σύζυγος και τα παιδιά της εργάζονται και αφού εγώ είμαι άνεργη και μισόκουλη; Διότι σε εμένα μόνο το αριστερό χέρι αρνείται ακόμα να κάνει όλες τις κινήσεις. Το δεξί μου δουλεύει μια χαρά. 
Η μητέρα Θεοδοσία με νομίζει πλέον για τη θεία της τη Σταυρούλα, με αποτέλεσμα στην εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, να μου εύχονται οι φίλοι και οι συγγενείς χρόνια πολλά. Τον Ήρωα τον αναγνωρίζει ακόμα. Τον σκύλο μας τον βλέπει για κουνέλι. 
Κατάφερα να πάω κι άλλες 3 (τρεις) φορές για μπάνιο. 
Κατανάλωσα κι άλλα 30 (τριάντα) κιλά παγωτό. 
Πήρα κι άλλα 3 (τρία) κιλά. 

Συνοψίζοντας, αυτά που θα κρατήσω από το απαισιότατο και υπέρ το δέον ζεστό καλοκαίρι του 2019, είναι τα εξής: 
Θαλάσσια μπάνια 9 (εννέα). 
Κατανάλωση παγωτού 90 (ενενήντα) κιλά. 
Αύξηση του βάρους μου (εννέα) κιλά. 

#tiezisapalirepoustimou 
#syllegw_kila 
#misw_ta_kalokairia

48 σχόλια:

  1. Και έχω νομίζω και την τιμή του πρώτου σχολίου, Αρτίστα μου σε πεθύμησα, καλώς ήρθες!
    Τί καλοκαίρι ήταν αυτό, τί να πω, τουλάχιστον ο ήρωας γύρισε σπίτι και είναι καλά, εύχομαι περαστικά κι αγύριστα.
    Για να σε παρηγορήσω δε, θα σου πω πως εγώ έκανα 5 ολόκληρα μπανάκια στη θάλασσα, όλα τα άλλα ήταν στην μπανιέρα του σπιτιού μου.
    Ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι!
    Πολύυυ ζέστη, βράσαμε σαν τα κοτόπουλα μέσα στην πόλη.

    Και τώρα, μόλις επέστρεψα από το εφημερεύον νοσοκομείο όπου πήγα με μικρή κρίση πανικού, αυτό που με τρομάζει είναι μην το ξαναπάθω.


    μ' άρεσε που απόλαυσες τα παγωτά
    τα κιλά θέλουν λίγο προσοχή

    καλό σου βράδυ
    ελπίζω να ήρθες για να μείνεις :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είχες και πρώτη την είδηση της επιστροφής.
      Που δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι για τα καλά ή αν είμαι περαστική από εδώ. Θα δείξει.
      Γιατί, από τη μια μου έλειψε όλο αυτό, από την άλλη αισθάνομαι βαθύτατα κουρασμένη γενικώς και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση.
      Πανικούς πάθαινα κι εγώ, πολλούς και πολύ συχνά και δι' ασήμαντον αφορμή.
      Τώρα παθαίνω λιγότερους και έμαθα, κατά κάποιο τρόπο, να τους διαχειρίζομαι. Με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου, που έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.
      Για ψάξε το λίγο. Βοηθάει.
      Τα κιλά δεν με ανησυχούν. Όπως ήλθαν, έτσι θα φύγουν. Το έχω ξαναπάθει!
      Κλείνοντας, θα συμφωνήσω μαζί σου, η ζέστη ήταν εξωφρενική και ένας λόγος παραπάνω κούρασης για μένα, που αντιμετωπίζω πιο καλά τις όποιες αναποδιές όταν έχει δροσούλα!
      Καλημέρα Φις Άι!

      Διαγραφή
  2. Αρτίστα μου, καλώς επέστρεψες στη μπλογκογειτονιά μας. Μου έλειψες, γειτόνισα. Καλέ τι καλοκαίρι πέρασες? Πω πω, να πάει και να μην ξαναγυρίσει. Ευτυχώς που είχες και το παγωτό για παρηγοριά. Όσο για τα καλά, αν δεν ισχύει το "τα πάχη μου-τα κάλλη μου", καλό είναι να τα χάσεις (μιλάει κάποια που δεν ζυγίζει ούτε 50 κιλά!).
    Η μητέρα Θεοδοσία μου θυμίζει τη γιαγιά μου που μας άφησε χρόνους. Πριν από αυτό φώναζε την κόρη της (τη μάνα μου) "μάνα". Το καναρίνι μου που της το άφηνα να της κρατάει συντροφιά φεύγοντας για δουλειά, το έλεγε "κόκορα". Αχ αυτή η άνοια!
    Τα παιδιά ευτυχώς που έλειπαν από το σπίτι όταν τους μπούκαραν. Και ο σύζυγός σου ευτυχώς είναι καλά.
    Να τον προσέχεις αλλά να προσέχεις και τον εαυτό σου. ΟΚ?
    Πολλά πολλά φιλιά, φίλη μου.
    Υγ: Να σου ευχηθώ για του... Σταυρού? Χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξέχαστο καλοκαίρι πέρασα.
      Τα κιλά δεν με ανησυχούν. Θα κάνω δίαιτα, όταν μου έρθει η όρεξη, και θα τα χάσω.
      Μακριά από όλο τον κόσμο η άνοια. Ζούμε χάλια καταστάσεις. Όχι μόνο από ψυχολογικής πλευράς, αλλά και σε πρακτικά ζητήματα.
      Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι είναι κάπως σιχαμερές.
      Δεν παθαίνει τίποτα ο Ήρωας! Γι αυτό τον αποκαλούμε και Ήρωα!
      Κίσιζ Μία!

      ΥΓ. Καλέ ναι! Να ευχηθείς! Μιλ μερσί δια τας ευχάς! Σε περίπτωση που μου δώσει καινούργια ταυτότητα, θα σας ενημερώσω!

      Διαγραφή
  3. Αρτίστα μου, εφιάλτης το καλοκαίρι σου, σε νοιώθω, το περσινό δικό μου ήταν τέτοιο....ας πάει στο καλό, τα καλοκαίρια γενικά τα θεωρώ από παιδί εφιάλτη, λόγω της ζέστης που με ταλαιπωρεί, με αποσυντονίζει, με εξουθενώνει...μεγαλώνοντας έμαθα ότι ο εφιάλτης μπορεί να εμπλουτισθεί ποικιλοτρόπως και να με ρίξει στα πατώματα.....το θέμα είναι να καταφέρω να σηκωθώ....έστω και με δυσκολία. Εύχομαι τα δεινά σου να λάβουν τέλος, ευτυχώς ο σύζυγος είναι καλά, η κατάσταση της μητέρας Θεοδοσίας επιβαρύνεται αλλά αυτό είναι η αναμενόμενη εξέλιξη της νόσου, ο φίλος σου ευτυχώς, ξεπέρασε επιτυχώς το πρόβλημά του κι εσύ....ανταποκρίθηκες επάξια σε όλα, έστω με ολίγα μπάνια, την συνεπικουρία του παγωτού και τα 9 κιλά +...Γιά την ανεργία τώρα.....ίσως είναι καιρός να κάνεις μία αλλαγή καριέρας....σε βλέπω ως ιδιαίτερα επιτυχημένη στον τομέα της κατ΄οίκον νοσηλείας...οπότε νέο πεδίο λαμπρό ανοίγεται μπροστά σου, εμπειρία έχεις, σπίτι έχεις....έχοντες ανάγκη νοσηλείας υπάρχουν πολλοί....δεν μένει παρά να το αποφασίσεις...Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κλαυδία μου, η ζέστη μου προξενεί την μεγαλύτερη κούραση από κάθε τι άλλο. Όλα τα αντιμετωπίζω καλύτερα με τη δροσιά!
      Κοίτα, δεν λέω, τα καταφέρνω αρκετά καλά στα καθήκοντά μου, αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα!
      Αν και σίγουρα θα διέπρεπα, διότι είμαι και πολυτάλαντη, εκτός των υπολοίπων, αλλά όχι!
      Κίσιζ Κλαυδία και σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Xμμμ...όπως έλεγα κάποτε..." ε ρε γλέντια..." Πυκνό σε γεγονότα απείρου κάλους αυτό το διάστημα για σένα...Καλημέρα Αρτίστα μου.
    Χαίρομαι που το στεφάνι σου είναι καλά :) όπως και τα παιδιά.( κι εδώ οι κλοπές σε σπίτια στο ζενίθ )
    Ξεκούραση χρειάζεσαι ( θα μου πεις " που να τη βρώ; " ) και ηρεμία όσο το δυνατόν περισσότερο για να οργανωθείς...

    τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και πολλά φιλιά :-)

    υγ. δεν θα μιλήσω για το πόσο παγωτό έφαγα φέτος το καλοκαίρι - το ευχαριστήθηκα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε, έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνει για φθηνό εισιτήριο, χωρίς επιστροφή, με προορισμό το Ρέικιαβικ!
      Να εξαφανιστώ χρειάζομαι, όχι μόνο να ξεκουραστώ!
      Αλλά, άντε και εξαφανίστηκα, πώς ζω με άδειο πορτοφόλι;
      Δια τούτο κάθομαι στα αυγά μου, τρώω τα παγωτά μου και, όσο να πεις, ξεχνιέμαι λίγο η δόλια!
      Πολύ καλά έκανες και κατανάλωσες πολύ παγωτό. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του καλοκαιριού. Το να μας δίνει για άλλοθι τη σιχαμένη ζέστη του και να τρώμε παγωτά, χωρίς να μας τη λένε οι διάφοροι!
      Δεν βρίσκω κανέναν άλλον λόγο!
      Κίσιζ Λέφτι!

      Διαγραφή
  5. Πάγωσα Αρτίστα μου, με την μηνιαία αναφορά τόσων συμφορών και δεν θα προσθέσω κανένα θαυμαστικό... Θα βάλω όμως πολλά !!! στην άψογη αντιμετώπιση τόσων ουρανοκατέβατων κακών.
    Τελεία και φτάνει... Οκ?
    Όσο για την αφεντιά μου, που για δεύτερη χρονιά δεν πήγε πουθενά, χαίρεται που φέτος δεν βάλανε φωτιά στην περιοχή της, χαίρεται που κατάφερε και έκανε 26 μπάνια και αυτό ανεβοκατεβαίνοντας απ΄το βουνό της, στο Ευβοικό. Χαίρεται που το στεφάνι της, η ίδια, παιδιά, εγγόνια και η 93 ετών μάνα είναι καλά!
    Η τελευταία μου χαρά είναι που πάλι σε διαβάζουμε και που ως ηρωίδα δεν χάνεις το χιούμορ σου!
    ΑΦιλάκια με ποτιστική βροχούλα και πολύ πολύ αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελεία και φτάνει. Μακάρι, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα!
      Ω δύο χρόνια χωρίς διακοπές δεν είναι τίποτα. Εμείς κλείσαμε αισίως τα 9 εφέτος! Κι εγώ συμπληρώνω δύο χρόνια χωρίς να περάσω, έστω, τα όρια του νομού! Προσωπικό ρεκόρ!
      Ο Ήρωας πήγε και δυο φορές Αθήνα!
      Πάντα καλά να είστε όλοι σας και φωτιά να μην ξαναδείτε, εκτός κι αν είναι φωτίτσα σε τζάκι!
      Μπαααα, νομίζω ότι θα το χάσω το χιούμορ μου οσονούπω και φοβάμαι μήπως βγει η ξινή αρτίστα από μέσα μου, ξέρω 'γω, κι αρχίσω τις ειρωνείες και μετά ζήτω που καήκαμε!
      Αν και δεν το βλέπω. Η μελισταλαχτοσύνη μου δεν θα με εγκαταλείψει εύκολα!
      Κίσιζ, επιτέλους δροσερά μαγισσούλα μου!

      Διαγραφή
  6. Μόνο "καλοκαίρι" δεν ήταν αυτό, Παναγία μου!
    Και τι να σχολιάσω τώρα η αδαής, που δεν μ' αρέσουν και τα παγωτά;
    Να σου πω απλά, πως θαυμάζω το θάρρος σου. Να τα καταγράψεις και να τα μοιραστείς όλα αυτά, δεν το λες και εύκολο. Σαν να έβλεπα ταινία θρίλερ.
    Να φύγουν γρήγορα τα κιλά και τα βάσανα από πάνω σου, μόνο αυτό μπορώ να ευχηθώ!
    (Το πόσο χάρηκα με την έκβαση της υγείας του Ήρωα!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν προσθέσεις και τη ζέστη, μια τόση δα μικρή πρόβα κόλασης την έκανα!
      Δεν σου αρέσουν τα παγωτά; Και από πού αντλείς ψυχική στήριξη; Καλά, είναι και το τσιγάρο στήριξη, δεν λέω, αλλά τα παγωτά το καλοκαίρι και οι σοκολάτες τον χειμώνα, είναι ότι πρέπει για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα!
      Άνετα τα κατέγραψα. Και πιο άνετα τα δημοσίευσα!
      Αλλά, τα παραλές! Μακάρι να μπορούσα να γράψω ένα θρίλερ! Αν και ίσως τα κατάφερνα, αν επρόκειτο για ένα ψυχολογικό και κλειστοφοβικό θρίλερ. Χωρίς να υπάρχει ίχνος αίματος.
      Ευτυχώς ο Ήρωας είναι εντάξει. Για φαντάσου να έχω την μητέρα Θεοδοσία σχεδόν κατάκοιτη και τον Ήρωα με εγκεφαλικό να τους φροντίζω ταυτόχρονα!
      Νομίζω θα έπαιρνα τα βουνά!
      Μιλ μερσί Μαρία Κανελλάκη!

      Διαγραφή
  7. Επειδη εγω ειμαι πιο ενημερωμενη για οτι σας συνεβη και αφου σου προτεινα τοσες λυσεις για τα επαγγελματικα σας και εσις τις απορριψατε ολες,ακολουθηστε τη συμβουλη της Κλαυδιας μπας και σας βγει σε καλο μετα απο τοσα δεινα.Αα.φευγοντας για Ρεκιαβικ περαστε να παρετε και εμενα.τη διεθυνση τη ξερετε.Σας φιλω Σταυρουλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα να κουράζεις το μυαλό σου. Μάλλον θα παραμείνω άνεργη, γιατί προς το παρόν νιώθω βαθύτατα κουρασμένη.
      Δεν την ξέρω τη διεύθυνση, αλλά όταν είναι θα μου την πεις.
      Κι εγώ σου ανταποδίδω τους ασπασμούς Λίτσα Τ.

      Διαγραφή
  8. Αρτίστα μου!!!!!!!!!!!
    Τρέχω κορίτσι μου να βαρέσω τις καμπάνες! Για το καλοσόρισμα καλή μου φίλη. Για το χαμόγελο, το λόγο, τα συναισθήματά σου!

    Βέβαια, διαβάζοντας το ημερολόγιο καλοκαιριού σου, ήρθα και κατάλαβα τι είναι να εκφράζεις πολύ στενάχωρα πράγματα με ένα σαρκαστικό χαμόγελο ζωής.
    Αφού έχεις καταφέρει να γελοιοποιήσεις τη μιζέρια και την στενοχώρια Αρτίστα δεν σε φοβάμαι! Δεν μασάς!
    Αυτό παιδί μου δεν ήταν καλοκαίρι. Αρμαγεδών ήταν. Βρε μπας και αποφάσισες να γυρίσεις σε ταινία τίποτα σενάρια μαζικής καταστροφής;
    Εντάξει, δεν είναι στιγμές να τα περιγελάω όλα αυτά που σου συνέβησαν. Γιατί και σοβαρότατα ήταν και πολύ στενάχωρα.
    Ελπίζω κοπέλα μου να είσαι καλύτερα, να είναι το Φθινόπωρο λυτρωτικό για σένα.
    Μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά με την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα κύριε Πιτ!
      Μα είπαμε, ζω την παρακμή με στυλ! Ότι και να σημαίνει αυτό!
      Και να σκεφτείς ότι δεν μου πολυαρέσουν οι ταινίες καταστροφής! Αν και θεωρώ πως λίγο ακόμα θέλω και θα το γράψω το καταστροφολογικό σενάριο!
      Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τα περιγελάμε όλα αυτά.
      Τουλάχιστον, προσωπικά, αυτό κάνω. Μόλις περάσει το πρώτο σοκ!
      Διότι όταν η μητέρα με πρωτοφώναξε Σταυρούλα, ένα σοκ το έπαθα! Μετά, βέβαια, το συνήθισα και τώρα πια το διασκεδάζω! Δυστυχώς η θεία της η Σταυρούλα είναι πεθαμένη, όπως είναι φυσικό, και δεν μπορούμε να το διασκεδάσουμε παρέα!
      Κι αν δεν είναι καλύτερα τα πράγματα το Φθινόπωρο, τουλάχιστον θα είναι δροσερά και χωρίς καύσωνες!
      Κίσιζ κύριε Πιτ!

      Διαγραφή
  9. Έγινε αγρύπνια τ’ όνειρο (των διακοπών) και μέρες που πέρασαν μέσα σε μια παραζάλη. Αυτό δεν ήταν καλοκαίρι. Δελτίο εκτάκτων αναγκών ήταν.
    Κι όμως πέρασαν, οι αγαπημένοι σου είναι καλά κι αυτό έχει σημασία.
    Τώρα μέσα από άλλη οπτική γωνία το αίσθημα της φροντίδας, της ευθύνης, της συμπαράστασης έχει ένα ζόρι και δικαιολογημένα κάθε είδους αρνητικά συναισθήματα. Για την Θεοδοσία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα απ’ την φροντίδα της. Η φύση της άνοιας βλέπεις.
    Υπομονή και δύναμη εύχομαι.
    Ας είναι το Φθινόπωρο τουλάχιστον ήρεμο!
    φιλιά!
    Οι δοκιμασίες της ζωής είναι μεγάλα μαθήματα για όσους κληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Αννίκα, μην το ψάχνεις! Δυσκολεύτηκα αρκετά! Είναι και η πόλη που κατοικούμε αφόρητα ζεστή και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα.
      Και ναι, είναι μεγάλο το ζόρι με τη μητέρα. Αλλά δεν μου βγαίνει κάτι άλλο, εκτός από να της παρέχω όση περισσότερη φροντίδα μπορώ.
      Η άνοια όταν άρχισε, εδώ και περίπου πέντε χρόνια, ήταν έως και διασκεδαστική, αλλά τώρα πια έχουν αγριέψει κάποια πράγματα.
      Μακάρι να έχουμε ένα πιο ήρεμο Φθινόπωρο. Αλλά κι αν όχι, τουλάχιστον θα έχουμε δροσούλες!
      Σωστά τα λες για τις δοκιμασίες, αλλά θα μπορούσα να ζήσω όσο μου μένει ακόμα και με λιγότερα μαθήματα!
      Κίσιζ Αννίκα!

      Διαγραφή
  10. Πώπω Άρτίστα μου, να πάει και να μη γυρίσει αυτό το καλοκαίρι.
    Ευτυχώς που ο ήρωας είναι καλά, από αυτό ξεκινάω, γιατί η μητέρα δεν πρόκειται να συνέλθει δυστυχώς.
    Εσύ πρέπει να προσέχεις 😁😁 σχήμα λόγου, τον εαυτό σου όσο μπορείς.
    Περαστικά σε όλους σας και καλή δύναμη σε σένα.
    Σε είχα στο νου μου κι όλο έβλεπα μήπως φανείς.
    Τα παγωτά καλά έκανες και τα έφαγες κι εγώ τσάκισα μερικά μαζί με τις μικρές.
    Τί κι αν έμπαινα στη θάλασσα μαζί τους καθε μέρα, μπάνιο δεν το λες να προσέχεις μη πνιγούν .
    Καλό φθινόπωρο και μη χάνεσαι.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς, γιατί δεν θα την πάλευα με δύο ασθενείς ταυτόχρονα!
      Προσέχω, προσέχω! Αφού να φανταστείς στις 11:00 έχω ραντεβού για μαστογραφία!
      Και νομίζω ότι άρχισα και δίαιτα χθες. Δεν είμαι και πολύ σίγουρη γι αυτό, αλλά μάλλον άρχισα! Τι άλλο πια να κάνω για μένα; Αρκετά είναι αυτά!
      Ναι, σιγά μην τα άφηνα τα παγωτά! Από αυτές είμαι...
      Όχι, αυτό που περιγράφεις δεν είναι μπάνιο στη θάλασσα!
      Καλό Φθινόπωρο λοιπόν και ελπίζω να βρω σύντομα τη διάθεση να περάσω και από τα δικά σας βλογς!
      Κίσιζ και ευχαριστίες Ρένα Χριστοδούλου!

      Διαγραφή
  11. Καλώς την, την με ιστορίες γεμάτη. Τι να πω; Στο μέτρο του δυνατού, συμπάσχω. Εύχομαι για μήνες πολλούς να μην άλλες περιπέτειες μύτη σκάσουν. Να σε, έστω και λίγο, προσέχεις [Εξακολουθώ να, τσακωμένος με τα θαυμαστικά, είμαι].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρίσκω!
      Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να έχω άλλες ιστορίες, ευχάριστες, να σας πω, αλλά δεν έκατσε!
      Μακάρι, γιατί οι αντοχές μου έχουν αρχίσει και λιγοστεύουν επικινδύνως!
      Θα προσπαθήσω να με προσέχω!
      (Τελικά, από ότι βλέπω πιο πάνω, τα πάω πολύ καλά με τα θαυμαστικά!)

      Διαγραφή
  12. Αρτίστα μου, τι να πω, εύχομαι αυτές να ήταν οι τελευταίες δοκιμασίες που θα περάσεις (με την καλή την έννοια). Χαίρομαι που ο Ήρωας απέδειξε περίτρανα την ηρωική του κράση, και που τα παιδιά απουσίαζαν όταν το σπίτι τους δέχτηκε την ανεπιθύμητη επίσκεψη των κλεφτών.
    Ελπίζω η μαμά σου να μην χειροτερέψει κι άλλο, δεν είναι άσχημο όνομα το "Σταυρούλα", αφού δε σε λέει Αφροξυλάνθη τυχερή είσαι...
    Το μόνο που μπορώ να χαίρομαι είναι που σε πέρασα στα θαλασσινά μπάνια φέτος (10), στα παγωτά όμως όχι.
    Μια βόλτα στην μπλογκογειτονιά μπορεί να είναι θεραπευτική, νομίζω, ακόμα κι αν εσύ εγκαταλείψεις την ενεργό δράση (προσωρινά, εννοείται). Οπότε, ακόμα κι αν δεν διαβάζουμε αναρτήσεις σου, αρκεί να γνωρίζουμε ότι συχνάζεις στα μέρη μας.
    Εύχομαι άλλο κακό να μην σας βρει, υγεία πρώτα απ'όλα και δύναμη για να μπορείς να αντιμετωπίζεις τον "κόντρα" άνεμο.
    Τώρα που δρόσισε ο καιρός, ξεκίνα τις βόλτες. Θα σε βοηθήσουν να μη "λαλήσεις" και θα επανέλθεις συντομότερα στον "καλό" σου εαυτό.
    Εμείς σε αγαπάμε έτσι κι αλλιώς.
    Φιλάκια πολλά και όλα τα άλλα περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι οι Ήρωες! Τη γλιτώνουν από όλα τα άσχημα!
      Ναι, δεν μπορώ να πω, καλό είναι το Σταυρούλα.
      Έχει και ένα ψιλοδημώδες-χοντροπανηγυριώτικο σχετικό άσμα, που λέει "Ρίξε τα μαλλιά μωρ' Σταυρούλα μ' πίσω
      Να σε ιδώ κορίτσι μου να σε γνωρίσω
      Μην περνάς σαν τ' αεράκι κάτσε να σε δω λιγάκι
      Σαν περνάς Σταυρούλα μου και σ' αντικρίζω
      Άιντε την καρδούλα μου ραΐζω
      Κάτσε να σου πω λιγάκι της καρδιάς μου το μεράκι
      Ρίξε τα μαλλιά σου μωρ' Σταυρούλα πίσω
      Να σε ιδώ κορίτσι μου να σου μιλήσω
      Άιντε φέτος το χειμώνα θα σου βάλω αρραβώνα
      Έφυγες Σταυρούλα μου και πας στα ξένα
      Πίκρες κι αναστεναγμούς περνώ για σένα
      Άιντε φέτος τον Απρίλη θα σου βάλω δαχτυλίδι".
      Ήδη με βοήθησε αυτό το ποστ και ήδη έχω επισκεφτεί κάποια βλογς και σκοπεύω να περάσω και από το δικό σου το απόγευμα ή αύριο.
      Περιπάτους κάνω, μικρούς βέβαια, διότι με τη μητέρα δεν μπορώ να λείψω πολύ ώρα από το σπίτι, αλλά κάνω.
      Το ξέρω ότι μ' αγαπάτε είτε είμαι στις καλές μου είτε στις ανάποδές μου. Το έχετε αποδείξει πολλάκις!
      Μιλ μερσί και κίσιζ Πίπη!

      Διαγραφή
  13. Καταρχάς να σε καλωσορίσω με μειδίαμα συγκρατημένο κάπως, ομολογώ, Αρτίστα μου. Συγκρατημένο μεν αλλά αν κοιτάξεις προς τα κάτω, τα πόδια μου, θα τα δεις να χορεύουν από την τόση ευθυμία που μου προκαλεί ο τρόπος που διηγείσαι.
    Τι να κάνω τώρα; Πες μου. Να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο και να ξελιγωθώ στα γέλια και μετά να το ρίξω στα κλάματα; Ή το αντίστροφο; Κλαυσίγελως, αυτό ακριβώς με έπιασε.
    Προσπερνώ τα δεινά, πολλά για ένα μόνο καλοκαίρι, και θα μείνω στη συμπαράσταση που δείξατε ο ένας στον άλλο.
    Σοβαρά τώρα είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά μέσα σε δυο μήνες; Τόσα κιλά; Τόσα παγωτά; Καθόλου σχεδόν μπάνια;
    Τα άλλα τα προσπερνώ ως είθισται για να μην σου γυρίσω το μαχαίρι στην πληγή, που λένε.
    Αλλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Σας έχουν ματιασμένους. Σίγουρα σας έχουν ματιασμένους Αρτίστα μου.
    Να μην το αφήσεις. Να το κοιτάξεις.
    Δεν το λέω από πείρα αλλά από διάφορα που έχει πιάσει τ' αυτί μου κατά καιρούς. Αφού όμως μπήκαν όλα στη θέση τους έστω και με ελλείψεις, δόξα το Θεό να λες.
    Τα κιλά μη σκιάζεσαι, θα τα χάσεις.
    Θα πιάσουν τα κρύα και θα ανέβουν οι καύσεις στα ύψη.
    Σε φιλώ πεντάγλυκα και επιθυμώ διακαώς να γίνουν όλα περαστικά και αγύριστα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα φιλτάτη!
      Βάλσαμο τα λόγια σου Μαρία Γ.!
      Διότι αυτό ήταν το ζητούμενό μου. Να χορεύουν τα πόδια κάτω από το γραφείο!
      Να ξελιγωθείς στα γέλια, διότι τα ξεπεράσαμε κι αυτά!
      Τα κιλά τα παίρνω και με τον αέρα, λόγω κάποιων ορμονικών δυσλειτουργιών, που βαριέμαι να σου τις γράψω.
      Τόσα παγωτά. Ναι! Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!
      Από μπάνια καλά πήγαμε σε σχέση με πέρυσι, που έκανα 4 και πρόπερσι που ήταν μόνο 3.
      Επειδή δεν έχω ξεματιάστρα πρόχειρη, λέω να απευθυνθώ σε διαδικτυακό
      ξεμάτιασμα. Πού ξέρεις; Μπορεί και να πιάσει!
      Α ναι, δεν ανησυχώ. Θα τα χάσω τα κιλά. Το έχω ξαναπάθει άλλωστε!
      Κίσιζ Μαρία Γ.!
      Ελπίζω το απόγευμα να μπορέσω να περάσω από το βλογ σου!
      Αν όχι, τότε αύριο!

      Διαγραφή
  14. Κοιτα τωρα να δεις που με το ματιασμα δεν το ειχα σκεφτει..διαβαζοντας ομως της Μαριας το σχολιο ειπα ..βρε λες; και δεν ξερω να ξεματιαζω γιατι δεν ειμαι απο εκεινες που το πιστευουν φιλεναδα..και αν σε ματιασουν ου λενε αντε να αποκτησεις κανενα πονομεφαλο αλλα.. οταν ερχονται μαζεμενα .. ψαχνεις και στο πισω μερος του μυαλου σου..και μακαρι να ηταν έτσι .. με ενα ξεμματιασμα ...ολο και καποιες θα ηξερες να το κανουν θα ξεμπερδευες μανι μανι... βρε αγαπη μου..
    Ευτυχως που ο ηρωας σου ειναι καλα ..γι αυτο λεγετε και ηρωας..ευτυχως που το καλοκαιρι εφυγε και δροσισε καπως..
    Πιστευω απο εδω και περα και αν ενωσουμε ολες τις ευχες μας να γινεις πρωτα εσυ δυνατη.. και να αρχισουν τα πραγματα να παιρνουν την ανιούσα..αμην!!
    Παγωτάκια να τρως ακομα και τον χειμωνα ειναι τελεια.. να παιρνεις αυτα που δεν εχουν ζαχαρι..οποτε θα εχεις λιγοτερες τυψεις.. και στο κατω κατω φιλλεναδα αν ειναι ενα παγωτο να μας πηγαινει τις πικρες κατω ας παει και το παλιαμπελο..με οριο ομως ναι;..
    Κοριτσι μου γλυκο..να ειναι τελευταια τα δυσκολα που περασες..εμεις εδω θα εχουμε την εννοια σου οσο και αν αργεις..και οποτε μπορεις κανε μια βολτα εδω γυρω ..ολο και καποια αφορμη θα βρεις να χαμογελασεις..σου το ευχωμαι..την αγαπη μου φιλω σε αρτιστα μου!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μια αφορμη για χαμογελο αφου παλι την εκανε το δαχτυλακι μου το παραπατημα του αντι για πονοκεφαλο...ειδες τι εγραψε παλι..
      ενα περασδερι θα πω...

      Διαγραφή
    2. @ Ρουλάκι σχόλιο 1
      Η θεία μου η Ρούλα από το Βαρβάρα, η συνονόματή σου, ήξερε να ξεματιάζει, αλλά πήγε και πέθανε και πήρε μαζί της τη συνταγή.
      Άλλη ξεματιάστρα δεν ξέρω!
      Κάποια φίλη μου είπε για αγιασμούς και ευχέλαια, αλλά δεν το έχω με το θέμα.
      Παγωτά θα τρώω τα κανονικά, διότι δεν έχω τύψεις. Τις έφαγα κι αυτές! Απλώς θα τα αραιώσω.
      Μόνο και μόνο που έκανα το ποστ και ήλθατε όλη η παρέα, άρχισα να χαμογελάω!
      Ενώστε ευχές κι όλα θα πάνε καλά!
      Μιλ μερσί Ρουλάκι!

      Διαγραφή
    3. @Ρουλάκι σχόλιο 2
      Πονοκεφάλιασα μέχρι να καταλάβω τι είναι ο πονομέφαλος!
      😂😂😂
      Γεια σου Ρουλάκι με τα ωραία σου και με τα περασδέρια σου!

      Διαγραφή
  15. Για δες!!!!!! Η αρτίστα!!!!!!! Σαν τα μάραθα....
    Τονε βρήκες το δρόμο; Πως το παθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι ρε φίλε...
    Εύχομαι περαστικά σε όλους σας!! Κρίμα για την κα Θεοδοσία. Ελπίζω να μη χειροτερεύσει.
    Ολοι ειστε ηρωες!
    Κι αν σε παρηγορεί, εγώ τα ιδια μπάνια έκανα και δεν είχα και όλα αυτά που πέρασες εσύ..
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι λοιπόν! Έτσι πέρασα το καλοκαίρι!
      Μακάρι να μη χειροτερέψει η μητέρα, γιατί αλλιώς τη βάψαμε!
      Δεν με παρηγορεί το γεγονός ότι κάναμε τα ίδια μπάνια.
      Αντιθέτως με λυπεί, διότι θα ήθελα για σένα πολλά πολλά μπάνια και πολυήμερες ανέμελες διακοπές και μπιτσόμπαρα τα πρωινά και μπαρότσαρκες τα βράδια και όλα τα καλά!
      Δεν πειράζει, του χρόνου μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα!
      Μιλ μερσί Μπάλανς μου! 💕

      Διαγραφή
  17. Αρτίστα μου, τα κιλά χάνονται και τα μπάνια, υπάρχει και του "χρόνου" για να τα κάνουμε.
    Σημασία έχει η υγεία.
    Εύχομαι όλα να είναι περαστικά, να φύγουν τα δύσκολα και να έρθουν στο εξής, μονάχα χαρές!
    Καλή βδομάδα να έχουμε και καλώς ανταμώσαμε ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Que será, será
      Whatever will be, will be, που λέει και το τραγούδι.
      Ευχαριστώ πολύ Μαρίνα!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  18. Την πολλή καλησπέρα μου, Αρτίστα!

    Κοίτα να δεις τώρα, που διαβάζοντας τις περιπέτειές σας μονοκοπανιά, δεν ήξερα αν μου ερχόταν να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα!
    Μα, όοοοοοοολα μαζεμένα;! Κι όλων των λογιών οι περιπέτειες σας έτυχαν, λέω 'δε μπορεί, κάνα σενάριο μας περιγράφει, σαν Αρτίστα που είναι!'.. αλλά πουυυυ…...
    Που σας τύχαν όλα τα στραβά και τ'ανάποδα!..
    Το κάνω εικόνα δηλαδή: κάπου εκεί που προσπαθείς να συμμαζέψεις τα κουράγια σου, να τα βγάλεις πέρα με τα διάφορα που έχουν ήδη συμβεί ως ένα σημείο, να αναρωτιέσαι 'μα τι άλλο θα μας τύχει;' και κάπου εκεί, σου απαντάει το Σύμπαν (με την επόμενη περιπέτεια...)

    (μήπως να κάνετε κανέναν εξορκισμό, ξεμάτιασμα, ξε-βουντού, κάτι τέλος πάντων; Για ψάξτο λίγο..)

    Σοβαρά, τώρα.
    Χαίρομαι που είναι καλά τα παιδιά σας (κι ευτυχώς που έλειπαν εκείνες τις στιγμές --αυτό καταντήσαμε να λέμε..),
    χαίρομαι που είναι καλά ο φίλος σου Δημοσθένης, αλλά και ο Ήρωας-έτερον-ήμισυ. Και εσύ.
    Σιδερένιοι όλοι εύχομαι -περαστικά και στην συμπεθέρα σας..
    Σιδερένια κι εσύ..
    Καλά κουράγια θα ευχηθώ, γιατί έχετε πολύ δύσκολα ακόμα.
    Ο,τι καλύτερο και την μητέρα Θεοδοσία....

    Σου εύχομαι από καρδιάς, να μείνουν όλα τα άσχημα πίσω και να σου ξεπληρωθούν όλα, μόνο με όμορφες, πολλές κι όμορφες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σου..
    Καλό σου βράδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γέλια να βάλεις τώρα πια!
      Και αφού είμαστε όλοι ή σχεδόν όλοι καλά, όλα είναι εντάξει.
      Και η συμπεθέρα έκοψε τα ράμματα και παει καλύτερα!
      Βέβαια το σύμπαν έχει απαντήσει από χθες, γιατί με πονάει ένα δόντι και έχω ραντεβού αύριο με την οδοντίατρο για να δει αν θα το απονευρώσει ή θα το κάνει εξαγωγή.
      Αλλά αυτά είναι πταίσματα μπροστά στα διάφορα του καλοκαιριού!
      Μιλ μερσί Σμαραγδούλα!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  19. ενημερώθηκα και εγώ που γενικά το είχα ρίξει στην αλητεία το καλοκαίρι στον κόσμο μου και δεν πήρα είδηση την εγγραφή αυτή...
    Τρόμαξα με τον Ήρωα πιο πολύ να σου πω....ας είναι καλά.
    Με το δόντι τι έγινε;
    Καλημέρα εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σωστά έπραξες.
      Τα καλοκαίρια είναι για να αλητεύουμε.
      Ήταν τρομακτικό αυτό με τον Ήρωα, χωρίς πλάκα.
      Μου άρχισε απονεύρωση!
      Ωραία θα περάσουμε!
      Καλό απόγευμα Μάνια!

      Διαγραφή
  20. Το λέω εγώ, ότι μόλις μπει το καλοκαίρι με πιάνει η καρδία μου και περιμένω να φύγει ελπίζοντας ότι δεν θα τύχει κάτι κακό! Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι. Τέλος.
    Περαστικά σε όλους σας!! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω εδώ!
      Και πόσο χαίρομαι που δεν σου αρέσουν τα καλοκαίρια!
      Προσωπικά τα σιχαίνομαι, αλλά το λέω πιο κομψά, για να μην τρομάζω τον κόσμο!
      Ευχαριστώ πολύ Κλούλες!
      Κίσιζ σε εσένα και στα παιδιά!

      Διαγραφή
  21. Βρίσκω τα 90 κιλά παγωτό και τα 9 κιλά κληρονομιά τους απελπιστικά πολύ λιγα για τα όσα πέρασες,θα είχα φάει περισσοτερα!Ενδεχομένως να είχα φάει και τα λυσσακά μου. #ΤιΕζησεςΠαλιΡεΠουστηΜου
    Στο αξιολάτρευτο κι αξιαγάπητο στεφάνι/Ηρωα/κυρ Μήτσο,εύχομαι περαστικά και σε σένα μελιστάλακτη κι υπέροχη Αρτίστα μου "Καλή δύναμη"! Σου προτείνω για να μη σε πάρει απο κάτω(που εχεις πολλους λογους,αν το θελήσεις) Να τα πάρεις κρανίο με το καλοκαίρι που πέρασε! Στείλε το στο διάολο... Απο εκει ήρθε αλλωστε,ζεστό ζεστό απο τις πύλες της κολάσεως ξεφουρνίστηκε!
    Επιτρεψέ μου λοιπον να σου συνταγογραφήσω:
    α)μισό μπινελικάκι πρωι-μεσημέρι-βράδυ,έτσι για να το ευχαριστηθεί η ψυχή μας. (Ας είναι και σαλονάτο μπινελίκι,καθότι ομιλεις και τα κυριλάτα)
    β)καρυδόπιτα ή μηλόπιτα, με παγωτό ή και χωρις, μέρα παρα μέρα. Να μπαινουμε σιγά σιγά σε πιο χειμερινά γλυκά.
    γ)Πορτοκαλαδίτσα αφρίζουσα ,που γνωρίζω πως σου φτιάχνει το κέφι, κατα βούληση.
    ΥΓ1:Αγάπησα την περιγραφή εγκεφαλικού του Ηρωα,αμα είσαι thug life... Έχει στυλ και βγαίνει στη σκηνή!
    ΥΓ2:Το Σταυρούλα δε μου αρέσει...Αλλα Ρουλα έλεγαν ενα κουνελι που ειχαν οι διπλανοι νομιζω.θα το διαπραγματευτώ κι άλλο μεσα μου τις επομενες μερες και θα σου πω.
    --ΣαλιάγκιΤοΕυχόμενοΑλλοΚακόΝαΜηΣαςΒρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έφτιαξα ακόμα ένα καφέ συνεχίζοντας το εδώ σεργιάνι μου κι έμεινα με την κούπα στο χέρι διαβάζοντας όλα όσα πέρασες κορίτσι μου...
    Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία τους πλέον κι ευτυχώς που έλειπαν τα παιδιά από το σπίτι με τόσα που ακούμε...
    Η μητέρα σου χειροτερεύει βέβαια και είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι αναμενόμενο σ' αυτές τις καταστάσεις και κάπου το δέχεσαι, τα άλλα όμως...
    Ευχές πολλές από καρδιάς στέλνω γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Μαίρη μου, μην το ψάχνεις!
      Ευτυχώς τα πράγματα πάνε λίιιιιιιιγο καλύτερα για όλη την παρέα...
      Μιλ μερσί!

      Διαγραφή

Για πες...

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.